Accés Àrea PRO

logo-cabecera-imagen-apccv
logo-cabecera-texto-apccv

Accés Àrea PRO

La CULTURA ÉS SEGURA. El circ valencià torna als teatres
Blog

La CULTURA ÉS SEGURA. El circ valencià torna als teatres

Comparteix en

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Els teatres obriren les portes al circ valencià del 23 al 25 de juliol amb la programació de Oh! La Cultura, de l’Institut Valencià de la Cultura, al circ valencià.

Durant el confinament es van preparar tota una sèrie de protocols per a garantir que els espectadors i espectadores pogueren recuperar les seves activitats culturals després de la desescalada, seguint una sèrie de mesures de protecció que s’han posat en funcionament aprovades pel Govern, Inaem, Ministeri i Generalitat i que responen a una sèrie de precaucions lògiques que no difereixen massa a les que es recomanen en altres aspectes de la vida diària per a evitar la propagació del virus.

Programació de nou als espais escènics i al carrer que va ser generadora de dubtes, restriccions i de nou les cancel·lacions. Tot allò que estàvem aconseguint es trencava. El sector cultural es va aixecar amb la campanya #LaCulturaÉsSegura, amb la petició de que no es suspenguera cap activitat cultural  i que es realitzaren campanyes de confiança entre el públic. Apccv va donar suport a la campanya i per a l’associació la TORNADA A LA CULTURA EN VIU va suposar un gran pas per a tot el sector.

TORNA L’EMOCIÓ DE LA CULTURA EN VIU totalment adaptada al protocol de prevenció pel motiu de la Covid-19 en els espectacles. Apccv hem viscut aquesta tornada, amb tots aquests protocols i mesures. Una gala de circ diferent, amb un públic emmascarat i un espai escènic ben diferent. Hem demanat a Nerea Coll que recollira en imatges aquesta experiència, per tal que serveixi com a exemple a programadores, circuits, ajuntaments i teatres. Programeu i obriu les portes dels teatres!

Casa Mediterráneo d’Alacant, personal d’acomodació assenyalant la distancia de seguretat i senyalització de l’aforament del públic

Teatre Principal de València: accés i desallotjament dels espais de manera esglaonada i sota control del personal d’acomodació per garantir la distància de seguretat.

Teatre Principal de València, a l’entrada dispensadors de gel hidroalcohòlic i presa individual de temperatura.

Teatre Principal de València, ocupació exclusiva de la butaca assignada amb l’entrada

Imatges Casa Mediterráneo d’Alacant: distància de seguretat entre persones de 2 metres

També l’equip professional de l’Apccv, coordinadores, artistes i tècnics ens hem adaptat als protocols recomanats per a companyies i espectacles, des dels muntatges, assajos fins a la realització de la gala. Mascaretes, distanciament, presa de temperatura, desinfecció del material i vestuari, protocols sanitaris…

Volem donar les gràcies al públic, a la ciutadania que s’ha animat a tornar a viure la cultura i les emocions que només es generen amb els espectacles en directe. Gràcies pel vostre aplaudiment!

Si ens fan tancar de nou passarà molt de temps fins que puguem tornar a veure cultura en directe. Et necessitem: #CULTURASEGURA

Fotografies @NereaColl

 

NEWSLETTER APCCV

Sigueu els primers a conèixer les nostres notícies del blog i l'agenda.

Convòcatories y newsletter per a socis a l'Àrea PRO