El circ pobla’t té com objectiu la difusió d’espectacles de les companyies associades. Una programació de circ valencià que es celebra als municipis més menuts del territori valencià.

El I circ pobla’t del 30 de setembre al 29 d’octubre de 2021, amb el suport de la Diputació de València i dels Ajuntaments que van acollir 14 espectacles: Canals, Sellent, Anna, Montaverner, Rafelbunyol i Aielo de Malferit. La programació va finalitzar amb les Jornades de Circ valencià, un encontre entre companyies, programadores, gestores culturals i les principals institucions culturals valencianes.

El II circ pobla’t del 17 d’agost al 4 de desembre de 2022, amb el suport de la Diputació de València i la Diputació de Castelló. Ajuntaments que van acollir 18 espectacles: Algimia Almonacid, Argelita, Azuébar, Geldo, Xodos, Aielo de Malferit, Aras de los Olmos, Atzeneta d’Albaida, Bocairent, Canals, Castelló de la Ribera, Castelló de Rugat, Castielfabib, El Genovés, La Pobla de Farnals, Potríes, Quesa i Vallada.

El III circ pobla’t s’ha desenvolupat del 20 de juliol al 15 d’octubre de 2023 amb el suport de la Diputació de València*. Ajuntaments que van acollir 15 espectacles: Albalat dels Tarongers, Algimia de Almonacid, Atzeneta d’Albaida, Bocairent, Canals, Càrcer, Castelló de la Ribera, Castielfabib, Genovés, La Font d’En Carròs, Nàquera, Pobla de Farnals, Potries, Rafelcofer, Silla i Vallada.

Del 5 d’agost al 25 d’octubre amb el suport de la Diputació de Castelló. Ajuntaments que van acollir 8 espectacles: Argelita, Cinctorres, Figueroles, Geldo, Olocau del Rei, Vallibona, Villores i Xodos.

 

I circ pobla’t 2021
II circ pobla’t 2022
III circ pobla’t 2023

Difusió circ pobla’t a les xarxes: INSTAGRAM i FACEBOOK

Correu de contacte: difusio@apccv.org