Accés Àrea PRO

logo-cabecera-imagen-apccv
logo-cabecera-texto-apccv

Accés Àrea PRO

Sense tècnics no hi ha circ, no hi ha cultura.
Blog

Sense tècnics no hi ha circ, no hi ha cultura.

Comparteix en

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Durant la crisi del Covid-19 es feu més necessari que mai el suport i la regularització de totes les professionals de la cultura que treballen en “intermitència”. Algunes de les mesures aprovades pel Ministeri de Cultura van deixar fora els tècnics dels espectacles, marcant més la invisibilitat d’aquestes professionals tant necessàries. Així va sorgir la campanya Sense tècnics/es no hi ha cultura!, per reivindicar la necessitat i presència d’aquestes professionals i que va movilitzar les xarxes socials fins arribar a la modificació de decrets, suport i visibilitat de professionals com: tècniques, directores, vestuaristes, maquilladores…

Aquest és el nostre primer post sobre la gala de circ de l’Associació de Professionals de Circ de la Comunitat Valenciana, que ha format part de la programació “OH! LA CULTURA” de l’Institut Valencià de la Cultura, Generalitat Valenciana, celebrada del 23 al 25 de juliol de 2020, i volem dedicar-lo a totes aquestes professionals sense les quals NO HI HA CULTURA.

Els espectacles els fan els equips, i dins el nostre equip hem tingut bona presència de tècnics i riggers, sense els quals, no haguerem pogut celebrar novament – després del confinament, del tancament dels teatres, de les cancel·lacions o ajornaments – la nostra tornada, la tornada del circ valencià als teatres de València, Castelló i Alacant.

Pablo Aguilar (Rigging)

Sandro Spanu (Rigging)

José Martín (Tècnic il·luminació)

Carlos Suay (Tècnic so)

Matías Marré (tècnic muntatge estructura)

Pablo Meneu (Direcció Artística, Rigger)

El nostre gran aplaudiment, quan finalitza l’espectacle, va pel públic que dona suport i creu que #LaCulturaÉsSegura i, per suposat, per a tot l’equip de tècnics i professionals que ha format part de la gala, que forma part dels nostres espectacles circenses, i de la nostra associació. Gràcies!

El nostre agraïment també per a @NereaColl 2020, que amb la seua professionalitat ens ha acompanyat i ha sabut captar amb cada fotografia l’essència de l’espectacle i d’aquesta tornada al teatre.

@apccv juliol 2020

 

 

 

NEWSLETTER APCCV

Sigueu els primers a conèixer les nostres notícies del blog i l'agenda.

Convòcatories y newsletter per a socis a l'Àrea PRO