Associació de Professionals de Circ de la Comunitat Valenciana

APCCV

L’Apccv és l’associació de les companyies, artistes i professionals que entenen el circ com una forma d’expressió artística. Circ entès  com art escènica sense explotació humana o animal, exhibit en  carpes, teatres, sales, al carrer…

Nascuda al 2011, actualment és l’única organització professional que representa els interessos dels i les professionals de circ (artistes, companyies, intèrprets, coreògrafs, directores, dramaturgs, investigadors, distribuïdores, productors, gestors tècnics i docents) a nivell autonòmic, estatal i internacional mitjançant el treball en xarxa que desenvolupa.

Treballem en xarxa

Teixit cultural

Formem part del col·lectiu de les associacions  d’arts escèniques valencianes. Recolzem activitats i  moviments que dignifiquen la cultura valenciana. Treballem pels objectius de la cultura sostenible i  millorar la política cultural actual.

Teixit social

Formem part del teixit social, participem dels Consells Locals dels  Ajuntaments, d’altres Associacions de Circ, associacions culturals,  socials en els nostres barris i ciutats.

CircoRed

 La APCCV es sòcia fundadora de la FEDERACIÓ D’ASSOCIACIONS DE  PROFESSIONALS DE CIRC. Unint els nostres esforços amb altres  associacions de professionals de circ, afavorint la representació del sector  associatiu de professionals de circ en l’àmbit estatal.