Accés Àrea PRO

logo-cabecera-imagen-apccv
logo-cabecera-texto-apccv

Accés Àrea PRO

Suma’t a l’Apccv
Blog

Suma’t a l’Apccv

Comparteix en

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Coneixes l’APCCV?

Som una Associació de professionals de circ que defensem els nostres drets i treballem per millorar les condicions professionals i reconeixement públic per a tot el sector; per defensar el circ i les seves característiques dins la política cultural.

La paraula “circ”, massa vegades desconeguda i poc usada a les convocatòries públiques, als escrits oficials, a les redaccions de premsa, etc. El CIRC entès com un espai socialment transversal en què la creativitat i les arts són protagonistes.  El circ com una eina en programes de cohesió social, d’integració de grups socials en risc d’exclusió i de treball amb infants i amb persones amb minusvalideses. El circ, protagonista als festivals de carrer i als nostres barris.

Què fem els membres de l’APCCV?

  • El PLA INTEGRAL DEL CIRC VALENCIÀ representarà un diagnòstic de la situació actual del circ valencià, posarà en relleu les directrius i els criteris clau del sector, i establirà les accions a desenvolupar. Actualment hem format un equip que treballa en la recollida de dades necessàries per a la seua redacció.
  • Davant la manca d’una formació professional regulada, estem treballant en la redacció del GRAU MITJÀ DE FORMACIÓ DE CIRC
  • Davant la manca de reconeixement institucional i de considerar el circ com un element cultural més atraient l’atenció de les administracions, MANIFESTEM PÚBLICAMENT amb reunions presencials i escrits adherits a les administracions, el nostre desig de reconeixement i valoració
  • Les noves tendències circenses, els espectacles dels quals són susceptibles de ser programats en teatres, s’enfronten també a la dificultat de ser programats en l’oferta dels circuits autonòmics, per això programem COMBINATS DE CIRC VALENCIÀ, una mostra d’espectacles per als gestors culturals i participació en els festivals valencians més importants
  • El circ valencià que, cada dia, és més internacional i traspassa fronteres. Professionals valencians que no són reconeguts o no disposen d’ajudes per a les seues gires arreu del món. Treballem per informar i afavorir la internacionalització del circ valencià, mitjançant el CONTACTE AMB INSTITUCIONS I ORGANISMES que afavoreixen aquests objectius, i amb la programació de Missions Inverses bianuals.

On estem els membres de l’APCCV?

Formem part de un teixit cultural juntament amb altres associacions d’arts escèniques, col·laborem i recolzem activitats i moviments que es fan per dignificar la cultura valenciana. Ens agrupem a aquestes davant la política valenciana cultural actual.

Formem part de un teixit social, membres dels Consells Locals dels Ajuntaments, d’altres Associacions de Circ, associacions culturals, socials i dels nostres barris, per tota la Comunitat Valenciana.

Formem part de CIRCORED, FEDERACIÓ D’ASSOCIACIONS DE PROFESSIONALS DE CIRC. Unint els nostres esforços amb altres associacions de circ, per afavorir la representació del sector associatiu de professionals de circ en l’àmbit estatal.

Comptem amb una Gerència i oficia de gestió que informa, assessora i comunica a les sòcies i socis sobre qualsevol tema relacionat amb la nostra professió i amb el circ. La Gerència i l’Equip de treball, format voluntàriament per membres de l’APCCV treballen plegats sobre els objectius que s’estableixen en l’Assemblea de tots els socis.

festesoci

És important que cada vegada siguem més socis i sòcies, que aportem inquietuds i necessitats per les quals continuarem treballant. L’APCCV és la veu pública del circ valencià, la veu que representa a tots i totes les professionals del circ.

 

NEWSLETTER APCCV

Sigueu els primers a conèixer les nostres notícies del blog i l'agenda.

Convòcatories y newsletter per a socis a l'Àrea PRO