Accés Àrea PRO

logo-cabecera-imagen-apccv
logo-cabecera-texto-apccv

Accés Àrea PRO

COMBINAT DE CIRC APCCV a l’Off Romà del Festival d’estiu Sagunt a Escena
Blog

COMBINAT DE CIRC APCCV a l’Off Romà del Festival d’estiu Sagunt a Escena

Comparteix en

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

El darrer 28 de juliol, i seguint amb l’objectiu de mostrar i difondre circ contemporani valencià, ens apropem fins al Port de Sagunt, dins la programació de l’Off Romà del XXXIII Festival d’estiu Sagunt a Escena, per a realitzar el nostre Combinat de Circ.

COMBINAT SAGUNT

El lloc escollit és l’esplanada del Centre Cívic del Port de Sagunt, un espai envoltat de jardí i on trobem molt bona acollida.

espai

La plaça es va omplint apropant-se l’hora de començar mentre ultimem tots els detalls enraderits i els artistes fan les últimes proves abans de l’actuació.

provant

En aquesta ocasió hi participen quatre companyies sòcies de l’APCCV: Arritmados amb l’espectacle “Reparte Amor”, Efecto Invernadero amb “Recordat”, La Círtrica amb “Lea”, i  La Finestra Nou Circ amb “L’Engranatge”. També comptem amb César, que s’ocupa de l’equip de so i la part tècnica del Combinat, i Maria que farà de presentadora.

Quatre espectacles amb tècniques circenses i artístiques ben diferents que fan del Combinat un ampli ventall. Ací vos deixem algunes fotografies:

L’APCCV agraeix a la direcció i organització dels Festivals, Fires i Mostres permetent-nos participar d’aquests mitjançant els nostres combinats; una manera de difondre i donar suport al CIRC VALENCIÀ.

 

NEWSLETTER APCCV

Sigueu els primers a conèixer les nostres notícies del blog i l'agenda.

Convòcatories y newsletter per a socis a l'Àrea PRO