Accés Àrea PRO

logo-cabecera-imagen-apccv
logo-cabecera-texto-apccv

Accés Àrea PRO

Apccv organitza el II CIRC POBLA’T. Convocatòria oberta
Blog

Apccv organitza el II CIRC POBLA’T. Convocatòria oberta

Comparteix en

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
L’ASSOCIACIÓ DE PROFESSIONALS DE CIRC DE LA COMUNITAT VALENCIANA programa la II edició del CIRC POBLA’T que es desenvoluparà durant l’any 2022 amb el suport de la Diputació de València i la Diputació de Castelló.
El I circ pobla’t es va celebrar al 2021 amb la participació de 6 municipis valencians que varen acollir 13 espectacles de circ i la Jornada Professional de circ valencià. El projecte va comptar amb el suport de la Diputació de València i la Generalitat Valenciana. L’objectiu del circ pobla’t és la difusió del circ valencià arreu del territori, i rebre el suport de les institucions, Ajuntaments i Regidories de Cultura cap aquest sector tan desconegut i alhora tan enriquidor. Podeu llegir sobre la celebració del CIRC POBLA’T 2021 APCCV

Ens adrecem a totes les companyies associades a l’Apccv per tal que presenten els seus espectacles i formen part de la programació del II circ pobla’t.

  • CONVOCATÒRIA ESPECTACLES DE LES SÒCIES I SOCIS APCCV,  FORMULARI

Ens adrecem a tots els municipis de la província de València i de Castelló que vulguen acollir espectacles i donar suport al sector circense valencià, descobrir i gaudir d’aquesta art escènica.

El II circ pobla’t 2022 està organitzat des de la COMISSIÓ CIRC POBLA’T formada per sòcies i socis de l’Apccv: Ana Gonzàlez (Coordinadora), Edu Martínez, Marisa Ibáñez, Melina Bemposta, Miguel Barreto i Txetxe Folch.

Contacte Apccv: info@apccv.org TELÈFON: 634570522

NEWSLETTER APCCV

Sigueu els primers a conèixer les nostres notícies del blog i l'agenda.

Convòcatories y newsletter per a socis a l'Àrea PRO