Accés Àrea PRO

logo-cabecera-imagen-apccv
logo-cabecera-texto-apccv

Accés Àrea PRO

Encontre dramatúrgia per a la infància i la joventut
Home Events Agenda Arts escèniques i cultura Encontre dramatúrgia per a la infància i la joventut

Encontre dramatúrgia per a la infància i la joventut

La dramatúrgia per a la infància i la joventut al nostre país es troba en un moment enormement ric. Són molts els autors i sobretot autores que desenvolupen una literatura dramàtica d’alta qualitat, arriscada, amb nous llenguatges, que parla a nens i nenes, sense tabús, de la realitat que ells i elles comparteixen.

La naturalesa del públic a què s’orienta aquest teatre fa necessari un compromís per acabar amb la infantilització i el didactisme, plantejant propostes de qualitat artística. Reflexionar sobre com ens adreçar-nos a la infància i la joventut requereix una mirada oberta i compartida. És una qüestió que involucra dramaturgs i dramaturges, però també companyies, productores, gestors/es, programadors/es, docents i investigadors/es.

Per tot això, considerem necessari la celebració d’aquesta Trobada de Dramatúrgia per a la Infància i la Joventut, que neix de la col·laboració entre AVEET (Associació Valenciana d’Escriptors i Escriptors teatrals), el Centre d’Arts Escèniques Escalant i ASSITEJ (Association Internationale du Théâtre pour l’Enfance et la Jeunesse).

The event is finished.

Date

May 15 2024
Expired!

Time

10:00 - 18:00

More Info

Read More

Location

Espais en València ciutat
Read More