Accés Àrea PRO

logo-cabecera-imagen-apccv
logo-cabecera-texto-apccv

Accés Àrea PRO

X FESTIVAL VALENCIRC
Home Events Festivals X FESTIVAL VALENCIRC

X FESTIVAL VALENCIRC

EL FESTIVAL VALENCIRC CELEBRA EL SEU DESÈ ANIVERSARI

El Festival VALENCIRC celebra la seua X edició programant 32 actuacions gratuïtes des del 30 de setembre al 16 d’octubre.

Amb 30 espectacles íntegres i 5 tallers oberts al públic, Valencirc continua sent el principal aparador del Circ Valencià, que viu un moment creatiu efervescent, amb més de la meitat de la nostra graella de programació valenciana. A nivell nacional comptarem amb espectacles de Galicia, Catalunya i Balears; i el intercanvi juvenil europeu amb la COMPAGNIA ELEFANTI (Itàlia).

Amb motiu del 10é Aniversari hem reprogramat un bloc anomenat VALENCIRC REMEMBER, rescatant un espectacle de cadascuna de les 9 edicions anteriors. Combinem així espectacles amb quasi 10 anys en gira, com POTTED (Cia. La Trócola) o LA BELLA TOUR; amb èxits actuals com POI (Cia. D’ESTRO), o SAVE THE TEMAZO.

La línia artística del festival continua oferint una programació circense eclèctica: tenim espectacles que mostren totes les disciplines circenses, dirigits al públic general, l’infantil, i l’adult, propostes més clàssiques, contemporànies, de carrer; i de xicotet, mitjà i gran format.

Per a donar-los espai a tots ells hem mantingut el nostre format de 3 caps de setmana, repetint espais i socis de la nostra xarxa: Mostra Viva del Mediterrani, les Festes Populars de Patraix, Biblioteques de València i els municipis d’Alboraia i Paiporta. Afegim la col·laboració de la Universitat de València, exhibint les mostres d’alumnes del Espai de Circ, Dinamic i Espai Òrbita en la nostra jornada de CIRCONVIVENTS.

Com a produccions pròpies, enguany repetim amb la nostra Gala de Dones Cirqueres de la CV, i llancem una altra col·laboració amb el nostre costat més canalla: A Xuparla Cabaret. A més d’un Taller Internacional de CIRC I INCLUSIÓ SOCIAL als nostres socis d’ITÀLIA i PORTUGAL del nostre projecte biennal d’ERASMUS PLUS.

I donarem la benvinguda al nostre curs regular de Circ Social amb 17 tallers en la nostra primera setmana de festival.

Com sempre, les exhibicions seran en l’espai públic, gratuïtes, i en la seua majoria, a l’aire lliure.

 

 

The event is finished.

Date

Sep 30 2022
Expired!

Time

18:00 - 19:00

More Info

Read More

Location

València
Category

Organizer

SARGANTANA CIRC INCLUSIU
Read More