Accés Àrea PRO

logo-cabecera-imagen-apccv
logo-cabecera-texto-apccv

Accés Àrea PRO

X FESTIVAL VALENCIRC
Home Events Festivals X FESTIVAL VALENCIRC

X FESTIVAL VALENCIRC

Del 1 al 16 d’octubre de 2022 tindrà lloc el X FESTIVAL VALENCIRC. Per aquesta desena edició volem projectar un fort increment pel que fa al volum de festival, tant pel número d’activitats, com per la diversitat d’espais, accions i col·lectius involucrats.
Una desena edició que celebrarem amb moltes ganes després de dos anys de pandèmia. El festival comptarà amb els socis habituals de Mostra Viva del Mediterrani, i l’Associació de veïns del barri de Patraix. A més, tornem a comptar amb les Biblioteques de València, els municipis de Paiporta, Meliana i Alboraia, i afegim un nou espai gràcies a La Nau de la Universitat, i el seu programa Activa Fest, del que hem sigut beneficiaris.
 
El nostre propòsit és donar acollida a noves produccions, com que els dos últims anys van ser molt deficitaris en quant a exhibicions. Comptarem amb exhibicions a l’àrea VALENCIRC Central (Jardins del Palau), i moltes d’elles duplicaran en algun dels altres espais, VALENCIRC Perifèric (municipis), Jardins del Palau amb Mostra Viva del Mediterrani, i Plaça de Patraix, dins de les festes del barri. Hem apostat en fer un esforç per donar cabuda a tota la producció i creació de circ valencià que s’està donant als últims anys, especialment en aquests moments en que és tan difícil poder realitzar actuacions, degut a la situació de pandèmia i les restriccions. A més, com tots els anys, comptem amb varies companyies nacionals i internacionals de prestigi. 
 
Volem celebrar aquesta desena edició amb un cicle “Remember”, tornant a programar varies de les companyies i espectacles que han passat pel nostre festival en estos 9 anys. 
 
A més, tindrem activitats complementàries com el II Circonvivents (a la Nau de la UV), amb una convivència i exhibicions de circ d’alumnes d’escoles de circ valencianes, i alumnes de circ social; un intercanvi juvenil amb la Compagnia Elefanti d’Itàlia gràcies al programa d’Erasmus+; mantenim els nostres tallers habituals de circ social amb els centres col·laboradors de persones amb diversitat funcional i joves en risc; i per fi, després de dos anys, recuperem amb total normalitat els tradicionals tallers de circ per a xiquetes i xiquets, amb un total de 8 tallers. 
 
Les activitats sempre són gratuïtes, a l’aire lliure, reivindicant l’espai públic per a l’exhibició d’espectacles i altres manifestacions culturals.
 
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

Oct 01 2022

Time

18:00 - 19:00

More Info

Read More
Category

Organizer

SARGANTANA CIRC INCLUSIU
Read More