Accés Àrea PRO

logo-cabecera-imagen-apccv
logo-cabecera-texto-apccv

Accés Àrea PRO

RECURSOS PER A LA CREACIÓ CIRCENSE. Formació Apccv
Home Events Activitats de l'APCCV RECURSOS PER A LA CREACIÓ CIRCENSE. Formació Apccv

RECURSOS PER A LA CREACIÓ CIRCENSE. Formació Apccv

Formació presencial pràctica: Recursos per a la creació circense

Sobre la formació:

Què significa ser un autor o autora? Un artista creador de circ no té les mateixes necessitats d’expressió que un actor de teatre, òpera, una ballarina… Cada artista té la seua peculiaritat i la de l’artista circense gira al voltant del diàleg amb l’objecte de la seua habilitat. L’artista circense s’enfronta diàriament amb la pregunta: quin significat vols donar a les accions que fas o que vols contar amb allò què fas. En el moment que et poses a crear, és necessari seguir la semàntica del llenguatge, el mateix camí que l’escriptor: la seua tècnica és el seu vocabulari, el que utilitza per escriure les frases, en un llenguatge propi i particular, per contar la seua història.

L’objectiu és possibilitat un camí per tal que l’artista de circ es transforme en autora de circ. Explorant les seues possibilitats per transformar al seua tècnica en alguna cosa més que una demostració d’habilitat, proposant entendre’s com autora de circ.

Sobre el formador:

Roberto Magro  ha treballat com artista, dramaturg, professor i director de circ en varios països. Es va formar en l’Académie Fratellini, va ser part de Les Oiseaux Fous, amb la qual va viatjar per Europa fins que va fundar la seua pròpia companyia, Rital Brocante. Director artístic de la Escuela de Circo Flic de Turín de 2005 a 2011 i director artístic de La Central del Circ de 2013 a 2015. Concilia el seu treball com a pedagog i el seu rol de dramaturg i director per a moltes artistes i companyies.

The event is finished.

Date

Nov 28 2022
Expired!

Time

15:30 - 19:30

More Info

Read More

Location

Creat Circ, València

Organizer

APCCV
Email
info@apccv.org
Read More