Accés Àrea PRO

logo-cabecera-imagen-apccv
logo-cabecera-texto-apccv

Accés Àrea PRO

LA VI NIT DEL CIRC VALENCIÀ
Home Events Activitats de l'APCCV LA VI NIT DEL CIRC VALENCIÀ

LA VI NIT DEL CIRC VALENCIÀ

La Nit del Circ València es celebra per donar visibilitat a artistes i companyies circenses valencianes, alhora que per contribuir a la divulgació del circ, com art escènica singular.
La Nit es mostra al carrer i al teatre. A l’exterior, un espectacle; a l’interior, una finestra des d’on descobrir artistes a través de diferents números independents. Tot plegat, una radiografia del circ valencià d’ara, ací. Nu. Unit. Pobre. Apassionat. Descomplexat.
La Nit també pretén ser una contribució a la intimitat, a la bellesa, a la reflexió. Un bram per recordar que el nostre treball no té sentit si no és en connexió amb el públic, a qui imaginem rebel i creatiu.
Patrícia Pardo 2017

LA VI NIT DEL CIRC VALENCIÀ es la gran celebració de l’associació, recull la participació de les sòcies i socis, artistes, tècnics, companyies, professionals… sota un mateix objectiu.

LA VI NIT DEL CIRC VALENCIÀ vol promocionar el circ i alhora dignificar i contribuir a la professionalització del sector i dels artistes i companyies del circ valencià; donar visibilitat als espectacles de qualitat creats i produïts al País Valencià, mostrant l’enorme potencial del circ en totes les seues vessants perquè puga rebre l’atenció que li correspon dins el món cultural valencià.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

Nov 26 2022

Time

19:30 - 23:00

Location

Alacant

Organizer

APCCV
Email
info@apccv.org