Accés Àrea PRO

logo-cabecera-imagen-apccv
logo-cabecera-texto-apccv

Accés Àrea PRO

Gala Premis Arts Escèniques Valencianes 2023
Home Events Agenda Arts escèniques i cultura Gala Premis Arts Escèniques Valencianes 2023

Gala Premis Arts Escèniques Valencianes 2023

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport ha anunciat les nominacions als Premis de les Arts Escèniques Valencianes 2023, uns guardons que tenen com a objectiu reconéixer els professionals escènics valencians i donar-los visibilitat, així com incentivar i promocionar la producció escènica valenciana.

Un total de 98 espectacles han concorregut enguany a estos premis, organitzats a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), que reconeixen el millor espectacle en les categories de teatre, dansa, infantil, arts de carrer i circ.

Altres categories són els premis a la millor direcció escènica; direcció coreogràfica, actriu, actor, ballarina, ballarí, intèrpret de circ; millor text; millor versió, traducció o adaptació; millor composició musical; millor il·luminació, millor escenografia i millor vestuari.

La selecció ha sigut realitzada per un primer jurat independent, compost per set persones, la composició del qual ha sigut consensuada entre les associacions professionals de les arts escèniques. En concret, este jurat ha estat format per Pepe Ayelo, Marta Borcha, Maria Colomer, Sara Esteller, Vanessa Montesinos, Rafa Contreras i Jose Vicente Peiró.

Un segon jurat, configurat per personalitats rellevants del món cultural valencià, s’encarregarà d’elegir, de cada terna, els guanyadors.

Els nominats a millor espectacle de circ són: ‘Ambulant’, de La Fam Produccions; ‘R.E.M.’, de La Trócola Circ, i ‘Charlas de azucarillo’, de Las Couchers.

Les nominades a millor intèrpret de circ són Elena Donzel, per ‘Charlas de azucarillo’; Andrea Pérez, per ‘R.E.M.’, i Anna Legrand, per ‘Llum’.

Com a millor espectacle d’arts de carrer també està nominada: ‘B.O.B.A.S. (Banda Orquestal Benéfica de Actos Sepulcrales)’, de Compañía Jimena Cavalletti.

The event is finished.

Date

Oct 30 2023
Expired!

Time

20:00 - 22:00

Location

Teatre Principal de Castelló i À Punt

Organizer

IVC Conselleria de Cultura i Esport