Accés Àrea PRO

logo-cabecera-imagen-apccv
logo-cabecera-texto-apccv

Accés Àrea PRO

CIA LA TROUPE MALABÓ. Les Maletes de Mi-Mí
Home Events Agenda CIA LA TROUPE MALABÓ. Les Maletes de Mi-Mí

CIA LA TROUPE MALABÓ. Les Maletes de Mi-Mí

MI-MÍ i DO-RÉ, són dues simpàtiques ovelles que ens mostren el seu món oníric a través de les seues maletes: titelles, cançons, històries i molta màgia. Una obra dedicada als sentits on la música marcarà un camí de tendresa i poesia.

Amb Les Maletes de Mi-Mí construïm un espai artístic envoltat d’imaginació i creativitat, base del desenvolupament intel·lectual. Elements com l’humor, la concentració, la comprensió, la participació, el ritme, l’escolta activa i la percepció espacial s’encarreguen d’alimentar les seues habilitats psicomotrius. I és així com, gràcies a tots aquests conceptes i un teatre de proximitat directe amb el públic; aprenen a crear vincles i empatitzen, tant amb la resta com amb els protagonistes de l’obra; fet que facilita l’assentament de les bases fonamentals que conformen la intel·ligència emocional.

Per aquest motiu preferim que el públic estiga el més pròxim possible a l’escena. El teatre, juntament amb la música i altres variants artístiques fomenten el desenvolupament de les seues capacitats cognitives i emocionals, durant aquest procés d’aprenentatge.

The event is finished.

Date

Feb 13 2022
Expired!

Time

18:00 - 19:00

Cost

8€

More Info

Read More
Category
Read More