Accés Àrea PRO

logo-cabecera-imagen-apccv
logo-cabecera-texto-apccv

Accés Àrea PRO

Formació presencial pràctica: Recursos per a la creació circense
Blog

Formació presencial pràctica: Recursos per a la creació circense

Comparteix en

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Organitza Associació de Professionals de Circ de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb CREAT Formación y Creación en Artes Circenses

FORMADOR: Roberto Magro

DATES I HORARI: 28 de novembre al 2 de desembre de 15:30h a 19:30h.

ESPAI: CREAT Formación y Creación en Artes Circenses, València maps

PARTICIPANTS: 12

PREU: 150€ (105€ sòcies i socis Apccv)

INSCRIPCIONS: del 26 de setembre al 20 octubre, mitjançant FORMULARI. El pagament del curs es realitzarà una vegada confirmada per correu electrònic la participació en el curs.

IMPORTANT: cada artista haurà de portar el seu material per treballar la seua habilitat

Sobre la formació:

Què significa ser un autor o autora? Un artista creador de circ no té les mateixes necessitats d’expressió que un actor de teatre, òpera, una ballarina… Cada artista té la seua peculiaritat i la de l’artista circense gira al voltant del diàleg amb l’objecte de la seua habilitat. L’artista circense s’enfronta diàriament amb la pregunta: quin significat vols donar a les accions que fas o que vols contar amb allò què fas. En el moment que et poses a crear, és necessari seguir la semàntica del llenguatge, el mateix camí que l’escriptor: la seua tècnica és el seu vocabulari, el que utilitza per escriure les frases, en un llenguatge propi i particular, per contar la seua història.

L’objectiu és possibilitat un camí per tal que l’artista de circ es transforme en autora de circ. Explorant les seues possibilitats per transformar al seua tècnica en alguna cosa més que una demostració d’habilitat, proposant entendre’s com autora de circ.

Sobre el formador:

Roberto Magro  ha treballat com artista, dramaturg, professor i director de circ en varios països. Es va formar en l’Académie Fratellini, va ser part de Les Oiseaux Fous, amb la qual va viatjar per Europa fins que va fundar la seua pròpia companyia, Rital Brocante. Director artístic de la Escuela de Circo Flic de Turín de 2005 a 2011 i director artístic de La Central del Circ de 2013 a 2015. Concilia el seu treball com a pedagog i el seu rol de dramaturg i director per a moltes artistes i companyies.

___________________________________________________________________________________________

Formación presencial práctica: Recursos para la creación circense

FORMADOR: Roberto Magro

FECHAS Y HORARIO: 28 de Noviembre al 2 de Diciembre de 15:30h a 19:30h.

ESPACIO: CREAT Formación y Creación en Artes Circenses, València maps

PARTICIPANTES: 12

PRECIO: 150€ (105€ socias y socios Apccv)

INSCRIPCIONES: del 26 de Septiembre al 20 de octubre mediante FORMULARIO. El pago del curso se realizará una vez confirmada por correo electrónico la participación.

Organiza APCCV en colaboración con CREAT

IMPORTANTE: cada artista tendrá que traer su material para trabajar su habilidad.

Sobre la formación:

¿Qué significa ser un autor? Un artista creador de circo no tiene las mismas necesidades de expresión que un actor de teatro, de ópera, un bailarín… Cada artista tiene su particularidad y la de la artista circense gira alrededor del diálogo con el objeto de su habilidad. El artista circense se enfrenta diariamente con la cuestión: cuál es el significado que quieres dar a las acciones que haces o qué quieres contar con lo que haces. En el momento que se pone a crear, tiene que seguir la semántica del lenguaje, el mismo camino del escritor: su técnica es su vocabulario, sus secuencias se transforman en frases, su estilo en un lenguaje. Y como escritor, tiene que utilizar su vocabulario, para escribir frases que van a contar su historia en un lenguaje propio particular.

El objetivo es posibilitar un camino para que el artista de circo se convierta en un autora de circo. Explorando sus posibilidades para transformar su técnica en algo más que una demostración de habilidad, proponiendo entenderse como un autor de circo.

Sobre el formador:

Roberto Magro  ha trabajado como artista, dramaturgo, profesor y director de circo en varios países. Se formó en la Académie Fratellini, fue parte de Les Oiseaux Fous, con quien viajó por Europa hasta que fundó su propia compañía, Rital Brocante. Ha sido director artístico de la Escuela de Circo Flic de Turín de 2005 a 2011 y director artístico de La Central del Circ de 2013 a 2015. Concilia su trabajo como pedagogo y su rol de dramaturgo y director para muchos artistas y compañías.

FORMULARI INSCRIPCIÓ AL CURS

NEWSLETTER APCCV

Sigueu els primers a conèixer les nostres notícies del blog i l'agenda.

Convòcatories y newsletter per a socis a l'Àrea PRO