Accés Àrea PRO

logo-cabecera-imagen-apccv
logo-cabecera-texto-apccv

Accés Àrea PRO

Celebrada amb èxit LA II NIT DEL CIRC VALENCIÀ
Blog

Celebrada amb èxit LA II NIT DEL CIRC VALENCIÀ

Comparteix en

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Un dels objectius principals de l’Apccv és la difusió del circ valencià i la seua programació en carrer i sala, per aquest celebrem LA II NIT DEL CIRC VALENCIÀ, que enguany ha comptat amb el suport de l’INSTITUT VALENCIÀ DE LA CULTURA – Generalitat Valenciana, el Teatre Principal de Castelló, l’Ajuntament de Castelló, i la Conselleria d’Investigació, Educació, Cultura i Esport, i s’ha celebrat el 17 de novembre a la ciutat de Castelló.

Muntat a la plaça de l’Hort dels Corders, l’espectacle “Oyun” d’EL FEDITO posa el punt d’inici a aquesta celebració. La plaça s’omple de públic que gaudeix d’un espectacle d’equilibris, on l’arquitectura dels malabars juga amb l’harmonia d’elements quotidians.

A la plaça, muntem un punt d’informació de l’Apccv, amb l’ajuda d’Andrea Pérez i Marisa Ibáñez.

De la plaça, marxem cap al Teatre Principal, on Maria Colomer, Txetxe Folch i Dayné Álvarez ens parlen sobre “La Dona en el Circ”, un moment de reflexió i debat que forma part de les activitats programades.

S’obren les portes del Teatre Principal per acollir al públic que gaudirà de la gala de números de circ. JIMENA CAVALLETTI, directora artística, ha creat un espectacle ple d’humor i ritme.

La gala comença amb QUIQUE MONTOYA que ens parla sobre el circ mentre ens mostra amb humor els trucs amagats, la màgia circense que el públic descobreix en cada número.

En tot moment gaudirem de la música creada per JOSE REILLO i TERESA NÚÑEZ immersos en cada número circense

…i així comencem a gaudir dels números de circ

El ritme del quadrant rus de JORDI i DEBI, de la companyia Circ Vöel

El “Glamur” de LAIA i MARI, de la companyia Decopivolta Teatre

Els equilibris a la corda d’ANA REBENAQUE, de la companyia Círtrica

L’humor i el vol del diàbolo a les mans de DIDAC, Diegolow

L’acrobàcia còmica i el punt romàntic de la gala amb JULIA i HÉCTOR, de la companyia Arritmados

La roda de cyr de MATÍAS MARRÉ, de la companyia Atempo Circ

Un dels moments més entranyable de la gala, el vivim amb l’himne de l’Apccv que ha composat QUIQUE MONTOYA per a l’ocasió i que endinsa al públic entonant aquesta melodia

I el tancament de la gala amb ÁNGEL SÁNCHEZ, i els seus equilibris sobre cadires

Entre aplaudiments i dempeus del públic, les artistes celebren l’èxit d’aquesta gala, creada amb el treball i la il·lusió

En nom de l’Apccv, volem donar les gràcies a totes les professionals, artistes, tècnics, regidors, rigger, coordinadores, premsa, institucions, amics i família circense que han compartit i gaudit amb nosaltres de LA II NIT DEL CIRC VALENCIÀ. Un agraïment especial a la ciutat de Castelló per acollir-nos.

Apccv continuarem treballant per fer gran el circ valencià, per difondre-lo arreu en sales i carrers, pel seu reconeixement i suport com art escènica, diferent i valuosa, necessària i estimada.

NEWSLETTER APCCV

Sigueu els primers a conèixer les nostres notícies del blog i l'agenda.

Convòcatories y newsletter per a socis a l'Àrea PRO