Accés Àrea PRO

logo-cabecera-imagen-apccv
logo-cabecera-texto-apccv

Accés Àrea PRO

LA NIT DEL CIRC VALENCIÀ
Blog

LA NIT DEL CIRC VALENCIÀ

Comparteix en

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

GUIO NIT DE CIRCL’Associació de professionals de circ de la Comunitat Valenciana organitza LA NIT DEL CIRC VALENCIÀ el 18 de novembre de 2017 a la ciutat de València.

LA NIT DEL CIRC VALENCIÀ vol promocionar el circ i alhora dignificar i contribuir a la professionalització del sector i dels artistes i companyies del circ valencià; donar visibilitat als espectacles de qualitat creats i produïts al País Valencià, cohesionar el sector, i mostrar l’enorme potencial del circ en totes les seues vessants perquè puga rebre l’atenció que li correspon dins el món cultural valencià.
Reuneix al sector professional, als mitjans de comunicació, a personalitats públiques i institucionals i al públic general per compartir i gaudir d’espectacles de circ valencià.

La primera NIT DE CIRC es realitza a la ciutat de València i consta de tres parts: un espectacle de carrer que convida al públic;  un moment d’encontre i reflexió sobre el circ valencià com art escènica important dins la cultura valenciana; i una gala de números de circ que mostra les diferents disciplines dins un espai teatral.

17:30 ESPECTACLE DE CARRER Plaça Ajuntament de València (gratuït)
19:00. Conferència sobre el circ valencià a càrrec de MARIA COLOMER i projecció fotogràfica al Hall del Teatre Principal
20:30 GALA DE CIRC VALENCIÀ al Teatre Principal de València (COMPRAR ENTRADES)
22:00 Encontre d’amics del circ valencià a la Cafeteria del Rialto

FORMENT PART DE LA NIT DEL CIRC VALENCIÀ:

COMPANYIES QUE PARTICIPEN

Amb el suport de:

suport

NEWSLETTER APCCV

Sigueu els primers a conèixer les nostres notícies del blog i l'agenda.

Convòcatories y newsletter per a socis a l'Àrea PRO