Accés Àrea PRO

logo-cabecera-imagen-apccv
logo-cabecera-texto-apccv

Accés Àrea PRO

Apccv a Fira Tàrrega 2017
Blog

Apccv a Fira Tàrrega 2017

Comparteix en

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Entre els objectius de l’APCCV està la difusió i promoció del circ valencià, així hem estat presents a Fira Tàrrega 2017 per presentar el Catàleg de companyies i professionals de circ valencià, i la nostra gran activitat, que realitzarem al novembre: LA NIT DEL CIRC VALENCIÀ.

La interlocució  i el diàleg de l’Associació amb les administracions públiques ens ha permès participar activament de la Fira, integrats a l’stand de l’IVC-CulturArts. Treballem perquè l’Institut Valencià de la Cultura fomente la participació d’associacions, companyies i professionals del circ en les fires i mostres més importants d’arreu d’Europa. Hem donat un pas important amb aquesta estada en el treball conjunt per les arts escèniques i la cultura valenciana.

Fira Tàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques i un gran aparador de l’actualitat escènica. Apccv ha difós i promocionat les companyies i professionals associats entre festivals internacionals, programadors i altres; hem fet contactes importants per a l’obertura del circ valencià cap a Europa; hem conegut altres professionals de circ valencià, directors de festivals de carrer i de circ… I, principalment, hem presentat una gran proposta per participar en aquesta i altres fires i festivals.

apccv firatarrega 2017 (1)LA NIT DEL CIRC VALENCIÀ, que realitzarem el 18 de novembre a la ciutat de València, ha estat oficialment presentada juntament amb el recolzament d’IVC-CulturArts, convidant a tots els presents a gaudir de circ valencià de qualitat.

apccv firatarrega 2017 (3)IVC-CulturArts ha recolzat i programat la participació d’una de les companyies associades a APPCV, LA TRÓCOLA CIRC amb el seu espectacle “Emportats” dins la programació de la fira. Andrea, component de la companyia, va convidar a tots els presents a gaudir d’aquest espectacle de circ valencià.

Animem a totes les companyies i professionals de circ valencià a participar activament de Fira Tàrrega, a formar part del catàleg d’arts de carrer que publica IVC-CulturArts, perquè ens ajuda a valorar i difondre el circ valencià. L’any que vé més i millor!

NEWSLETTER APCCV

Sigueu els primers a conèixer les nostres notícies del blog i l'agenda.

Convòcatories y newsletter per a socis a l'Àrea PRO