Accés Àrea PRO

logo-cabecera-imagen-apccv
logo-cabecera-texto-apccv

Accés Àrea PRO

Enquesta sobre el Circ valencià
Blog

Enquesta sobre el Circ valencià

Comparteix en

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

enquesta cap

L’APCCV ha dissenyat una enquesta sobre el circ valencià.
Dins dels nostres objectius hi ha la confecció del PLA INTEGRAL DE CIRC VALENCIÀ, volem afegir un estudi real del món del circ valencià que ens permetrà, alhora, poder avaluar la realitat professional, invidual i de les companyies, per treballar directament sobre les necessitats que hi trobarem.
L’enquesta ha estat enviada a les sòcies i socis de l’APCCV, a l’Associació Valenciana de Circ, a l’Associació Donyet Ardit d’Alacant, i a la Asociación de Malabaristas de Castelló.COM PARTICIPAR?
Omplint el test  ENCUESTA APCCV: PROFESIONALES Y COMPAÑÍAS DE CIRCO.L’Enquesta és oberta i es pot compartir amb professionals no associats i aquells que conegueu que fan Circ reenviant el mail amb l’enquesta a altres persones i les respostes arribaran directament a l’APCCV.  Si voleu participar, poseu-vos en contacte amb nosaltres.És important arribar a un gran nombre de professionals i companyies de circ per a tindre el màxim de representació en els resultats que obtindrem. Els resultats de l’enquesta seran publicats i compartits.

Participa!

NEWSLETTER APCCV

Sigueu els primers a conèixer les nostres notícies del blog i l'agenda.

Convòcatories y newsletter per a socis a l'Àrea PRO