Accés Àrea PRO

logo-cabecera-imagen-apccv
logo-cabecera-texto-apccv

Accés Àrea PRO

Organitzem la primera NIT DEL CIRC VALENCIÀ
Blog

Organitzem la primera NIT DEL CIRC VALENCIÀ

Comparteix en

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

L’objectiu de LA NIT DEL CIRC VALENCIÀ és promocionar el circ i alhora dignificar i contribuir a la professionalització del sector i dels artistes i companyies del circ valencià. També es pretén donar visibilitat als espectacles de qualitat creats i produïts al País Valencià, cohesionar el sector, mostrar l’enorme potencial del circ, i ser un punt de trobada de tot el sector del circ.

La gala  és una veritable Nit de Circ que reuneix al sector professional, als mitjans de comunicació, a personalitats públiques i institucionals i al públic general per compartir i gaudir d’espectacles de circ i de la proximitat i unió de tot el sector del circ.

Dins d’una política cultural que creu en l’art i la cultura com a eines de llibertat i de formació de les persones, cal defensar el circ i les seves característiques –la immediatesa i proximitat amb l’espectador, la llibertat creativa, la combinació de disciplines– com a espai socialment transversal en què la creativitat i les arts són protagonistes. D’altra banda, cal tenir molt en compte que el circ és una eina molt valuosa en programes de cohesió social, d’integració de grups socials en risc d’exclusió i de treball amb infants i amb persones amb minusvalideses.

Els objectius de la NIT són:

  1. Promocionar, dignificar i contribuir a la professionalització del sector i dels artistes i companyies del circ valencià
  2. Crear un SEGELL DE CIRC VALENCIÀ que done difusió i valore el sector com una més de les arts escèniques.
  3. Dignificar el circ i difondre la seva capacitat d’innovació escènica.
  4. Incloure LA NIT DE CIRC VALENCIÀ dins la programació artística dels principals Teatres i espais escenògrafs del País Valencià. Assolir el compromís per part dels grans equipaments públics de programar aquesta Gala Anual i ser una finestra de visualització del circ valencià.
  5. Crear diàlegs de participació i difusió del circ valencià entre les Institucions públiques, Ajuntaments, Generalitat Valenciana… com a principals promotores de la cultura i les arts escèniques valencianes. Fer que aquestes recolzen i col·laboren amb el finançament econòmic de la Gala.
  6. Difondre la Gala a través del màxim número possible de mitjans de comunicació en premsa, xarxes socials, canals de comunicació, etc.
  7. Fer de la Nit un encontre de professionals, companyies i amigues del circ valencià d’arreu del País Valencià. Un espai lúdic de retrobament

És el moment de recolzar el circ com a art escènica valenciana; de treballar i programar juntament amb les Institucions Públiques i administracions valencianes pel reconeixement d’un sector tan oblidat, per fer d’aquesta NIT DEL CIRC VALENCIÀ un esdeveniment important que s’estableixca com a punt de referència del circ valencià i que es programe any rere any com a celebració cultural  important.

Enguany es realitzarà dins el tercer trimestre del 2017, amb espectacles de carrer i espectacles de sala programats dins un dels Teatres rellevants de la ciutat de València. Un equip de treball de l’Apccv s’encarrega de l’organització, la programació i la difusió que farem pública entre els professionals de circ valencià per arribar al màxim número de participants per als espectacles i per a aquesta gran celebració.

#femCirc #circvalencià #artsescèniques

 

NEWSLETTER APCCV

Sigueu els primers a conèixer les nostres notícies del blog i l'agenda.

Convòcatories y newsletter per a socis a l'Àrea PRO